HOT Beer - шаблон joomla Авто

Zagęszczone brzeczki piwne

(ekstrakt słodowy)

ZAGĘSZCZONE BRZECZKI PIWNE (ekstrakty słodowe) służą do domowego wyrobu piwa. Przygotowanie i wytworzenie piwa jest niesłychanie proste i składa się z kilku podstawowych etapów:

1. Przygotowanie brzeczki do chmielenia poprzez rozcieńczenie płynnych ekstraktów wodą

2. Chmielenie ( może być na zimno lub gorąco)

3. Wystudzenie i zadanie drożdży, fermentacja

4. Rozlew do butelek,  refermentacja i leżakowanie

Koncentraty brzeczki piwnej (ekstrakty słodowe) PROFIMATOR wyprodukowane zostały z najlepszych słodów zgodnie z zasadami najlepszej sztuki browarniczej.
Pakowane są aseptycznie, a więc trwale w foliowe saszetki, a następnie w kartonowe boxy po 3 lub 6 kg jednego rodzaju.

Z jednego zestawu 3 kg można wyprodukować w zależności od receptury od 15 do 30 litrów gotowego piwa.

Piwa wyprodukowane metodą domową i rzemieślniczą z naszych ekstraktów otrzymały liczne nagrody na festiwalach i konkursach jak BIROFILIA i CHMIELAKI Krasnostawskie.

 

 


ASORTYMENT

KONCENTRAT BRZECZKI PIWNEJ, jasnej, niechmielonej
     

 

   
       3x1kg      6x1kg

Ekstrakt: 65Bx
Barwa: 60-80EBC

 

KONCENTRAT BRZECZKI PIWNEJ, ciemnej, niechmielonej
     

 

     
       3x1kg      6x1kg

Ekstrakt: 70 Bx
Barwa: 120-150 EBC

 

KONCENTRAT BRZECZKI PIWNEJ, bezglutenowej
   

   
      3x1kg     6x1kg

Ekstrakt: 70 Bx
Barwa: 60-80EBC

 

KONCENTRAT SOKU JABŁKOWEGO DO CYDRU
   

 

     
      3x1kg      6x1kg

Ekstrakt: 58 Bx
NTU < 2

Ta strona korzysta z plików Cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w zakładce Polityka prywatności. .

Akceptuję pliki cookie z tej strony