HOT Beer - шаблон joomla Авто

Sok winogronowy

Nasze zagęszczone soki winogronowe powstały jedynie ze zdrowych, dojrzałych winogron poprzez ich wyciśnięcie a następnie zagęszczenie poprzez odparowanie wody.
Ta naturalna metoda pozwala na zachowanie smaku, aromatu, a także witamin i innych cennych dla naszego zdrowia elementów.

W naszych sokach zagęszczonych brak jest dodanego cukru czy innych dodatków !

 

 

 

ZAGĘSZCZONY SOK WINOGRONOWY  (koncentrat) służy do domowego wyrobu win gronowych.
Przygotowanie i wytworzenie wina jest niesłychanie proste i składa się z kilku podstawowych etapów:

1. Przygotowanie nastawu poprzez rozcieńczenie koncentratu  wodą do pożądanej gęstości

2. Zadanie drożdży i ewentualnie pożywek, fermentacja

3. Rozlew do butelek, leżakowanie


ASORTYMENT

ZAGĘSZCZONY SOK Z WINOGRONA BIAŁEGO
   

 

 

 

 

 

 RECEPTURA:

Białe wytrawne: z 3 kg powstaje 13 litrów wina
wytrawnego o mocy ok. 11 % alk.
Białe muskat: z 3 kg powstaje 15 litrów wina półsłodkiego
o mocy 12 %

         

odmiana: Muscatel, extrakt 65 Brix +/- 1

 

ZAGĘSZCZONY SOK Z WINOGRONA CZERWONEGO
   

 

 

 

 

   

RECEPTURA:

Czerwone wytrawne: z 3 kg powstaje 15 litrów wina
o mocy ok 11,5 % alk.
Czerwony wermut: z 3 kg powstaje 12 litrów wina
o mocy 13 % alk.

         
mieszanina: 50 % Cabernet Sauvignon 50 % Merlot, ekstrakt 65 Brix +/- 1

Ta strona korzysta z plików Cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w zakładce Polityka prywatności. .

Akceptuję pliki cookie z tej strony